Escrit per xavi

Declaració de Renda 2020

A partir del 7 d’Abril del 2021 comença la campanya de la Declaració de Renda corresponent a l’any 2020 i fins al 30 de Juny de 2021.

Aquesta presentació és obligatòria per rendes superiors a més de 14.000 si s’ha treballat per més d’una empresa i per més de 22.000 € en cas d’una sola empresa. També estan obligats a realitzar-la qui tingui concedida l’ingrés mínim vital, els que tingui altres tipus de rendiments i també les persones que tenen alguna activitat econòmica.

Aquest any caldrà estar molt atent, tothom que a causa de la pandèmia, hagi estat en algun ERTE total o parcial.

Per tal de realitzar correctament aquesta declaració, des d’Assessoria Vilardell l’invitem a sol·licitar cita, de dilluns a divendres i informar-se del seu cas sense compromís. L’informarem si està o no obligat a fer-la i també les deduccions en cada cas per tal de complir perfectament amb aquest tràmit.

Pot concertar cita mitjançant el 973 450 800, 973 447 451, mitjantçant el nostre formulari de contacte o pel nostre Whatsapp.

Assessoria Vilardell, experiència, professionalitat i servei al seu costat. Més de 30 anys ens avalen.

Escrit per xavi

Campanya Declaració de Renda 2019

Demà dimarts s’inicia oficialment la campanya de la Renda 2018 i es prolongarà fins al pròxim 1 de juliol que serà data límit per a presentar la Declaració.

L’1 de juliol finalitza oficialment la campanya i serà l’últim per a presentar les declaracions de la renda i de patrimoni 2018. I, si hem optat per l’opció de fraccionar el pagament de l’impost sobre la renda 2018, l’últim dia per a ingressar el segon termini de la quota serà el 5 de novembre de 2019.

A l’Assessoriva Vilardell ho tenim tot preparat per a poder confeccionar l’estudi i en cas necessari o oportú fer la seva declaració.

Confiï en la professionalitat dels millors, amb més de 30 d’anys d’experiència.

Concerti cita trucant al 973450800 o mitjançant el nostre formulari de contacte.

Escrit per xavi

Campanya Declaració de Renda 2018

A partir del 4 d’Abril comença la campanya de la Declaració de Renda corresponent a l’any 2018 i fins al 27 de Juny de 2019.

Aquesta presentació és obligatòria per rendes superiors a més de 12.000 si s’ha treballat per més d’una empresa i per més de 22.000 € en cas d’una sola empresa. També estan obligats a realitzar-la qui tingui altres tipus de rendiments i també les persones que tenen alguna activitat econòmica.

Per tal de realitzar correctament aquesta declaració, des d’Assessoria Vilardell l’invitem a sol·licitar cita trucant al nostre telèfon 973 45 08 00 / 973 44 74 51, de dilluns a divendres i informar-se del seu cas sense compromís. L’informarem si està o no obligat a fer-la i també les deduccions en cada cas per tal de complir perfectament amb aquest tràmit.

Assessoria Vilardell, experiència, professionalitat i servei al seu costat. Més de 25 anys ens avalen.

Escrit per xavi

Assegurança de Salut – DKV Salud

Avui us presentem el millor producte de Salut que ens ofereix el mercat de les assegurances. Es tracta del DKV Integral de DKV.

Assistència primària, especialistes, metges de diagnòstic, urgències, hospitalització i cirurgia. Inclús una assegurança addicional d’assistència en viatge en cas d’urgència.
Tu decideixes a quin metge o a quin centre de la nostra xarxa pots acollir.

 • Assistència Primària
 • Especialistes i metges complementaris de diagnòstic
 • Assistència hospitalària
 • Lliure elecció de ginecologia i pediatria
 • Assistència en tot el món en cas d’urgència
 • Servei bucodental gratuït
 • Psicoteràpia
 • Programes gratuïts de medicina preventiva
 • Pla de Vida Saludable «Vive la Vida

El millor producte del mercat….

 • Compromís de no anul·lació per part de DKV
 • Indemnització diària per hospitalització
 • Sense límits d’hospitalització
 • Compromís de cita rapida assistencial
 • Autoritzacions online
 • Descomptes per pòlisses d’unitat familiar
 • Targeta DKV Medi-Card
 • Atenció telefònica

 

Per més informació no dubti a consultar-nos, als nostres telèfons 973 45 08 00 i 973 44 74 51 o enviant un correu al info@vilardell.info

Escrit per xavi

El deute per béns a l’estranger no acollits a l’amnistia fiscal no prescriu

El 30 de novembre s’acaba el termini perquè els contribuents que han ocultat rendes a Hisenda les facin aflorar mitjançant una declaració tributària especial, una amnistia fiscal, que en teoria ha durat sis mesos, però a la qual a la pràctica els interessats s’acullen a última hora, no només perquè s’esperin a pagar fins a l’últim moment sinó perquè la norma s’ha hagut d’anar aclarint pràcticament fins l’últim moment. Josep Maria Noguera, responsable de consultoria fiscal de l’Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears (Apttcb) que el 16 de novembre va dedicar una jornada informativa a aquesta amnistia, no dubta a qualificar de “joc de despropòsits” una regularització que es va engegar amb un reial decret el 30 de març, es va modificar per un altre reial decret del 25 maig, es va desenvolupar amb una ordre del 31 maig i ha requerit dos informes aclaridors de la direcció general de Tributs, el 27 de juny, i un altre, l’11 d’octubre.

L’amnistia fiscal es va crear amb l’objectiu de recaptar 2.500 milions d’euros i fer aflorar el capital ocult a l’Estat espanyol, amb la implantació d’un gravamen especial del 10% d’atracció de rendes no declarades per contribuents de l’IRPF, l’Impost sobre Societats i l’Impost sobre la Renda de no Residents, i un altre del 8% per als dividends o participacions en beneficis de font estrangera que es repatriïn fins al 31 de desembre del 2012.

Entre els aclariments d’Hisenda per resoldre dubtes de contribuents i assessors hi ha els següents:

 • La declaració especial de béns ocults no podrà ser objecte de comprovació aïllada per la inspecció d’Hisenda, ni tampoc interromp la prescripció dels deutes tributaris no declarades.
 • No s’hi pot acollir el contribuent a qui la inspecció hagi notificat l’inici d’una comprovació o investigació per possibles deutes tributaris corresponents a aquests tres impostos.
 • Tot i que els béns figurin a l’estranger a nom d’una persona interposada, el contribuent podrà declarar-los com a propis sempre que aquest es converteixi en el seu titular jurídic fins al 31 de desembre del 2013 a tot estirar.
 • Els béns s’han de declarar pel valor històric d’adquisició, i no pel valor actual de mercat.
 •   El declarant ha d’acreditar que era titular dels béns o drets el 31 de desembre del 2010, o abans.

Però l’ordre ministerial va incloure l’efectiu entre els béns susceptibles de declaració, admetent que n’hi hagi prou amb una declaració de l’interessat que els diners eren seus abans de la data esmentada.

Llegir noticia aqui

Obrir xat
1
Necessites ajuda?
Hola,
En que podem ajudar-te?